Honda NAVI akcija

Sa početkom proleća Honda Srbija započinje specijalnu prodajnu akciju tokom koje će model  CR-V sa 2.0 i-VTEC agregatom i 4x4 pogonom u Lifestyle paketu opreme i  multimedijalnim uređajem ponuditi sa 2.000eur popusta.


 

Lifestyle, jedan od najpopularnijih paketa opreme modela CR-V , opremljen je Bi Ksenon farovima, LED dnevnim svetlima, prednjim i zadnjim parking senzorima, premijum ozvučenjem, presvlakama sedišta  Alcantara/koža, grejačima prednjih sedišta,  aluminijumskim felnama od 18 inča, uzdužnim krovnim šinama... U sklopu ove akcije svi kupci će uz popust od 2.000eur dobiti i multimedijalni - navigacioni uređaj koji će putovanje učiniti jednostavnijim i interesantnijim. Ovaj uređaj sadrži navigaciju sa licenciranim mapama Srbije i Evrope, HD kameru za bezbednu vožnju unazad, DVD player, Bluetooth, konekcije za USB i i-POD, 7“ HD Touch Screen i slot za SD karticu. Garancija na multimedijalni uređaj traje 3 godine, koliko traje i fabrička garancija na celo vozilo.

Honda Srbija je obezbedila i atraktivne uslove finansiranja putem lizinga uz  kamatnu stopu od 4.49% .

Lifestyle NAVI paket opreme sa multimedijalnim uređajem i popustom od 2.000eur može se kupiti po ceni od 26.900eur. Akcija važi za ograničen broj vozila sa lagera. Svi zainteresovani kupci mogu zakazati test vožnju ovog modela na sajtu www.honda-srbija.rs ili na broj telefona 011/2010 919.

Još jedna novina u Hondi je mogućnost produženja fabričke garancije za dodatnih 12 ili 24 meseca, bez ograničenja kilometraže. Garanciju će moći da produže svi vozači Honde čija se vozila još uvek nalaze  u okviru fabričke garancije (3 godine ili 100.000km) po ceni od 300eur za 12 meseci i 500eur za 24 meseca.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group