BMW Serije 2 Active Tourer sa 1% kamate ili za 222€ mesečno


BMW Srbija je pripremio posebnu ponudu za BMW Serije 2 Active Tourer.  Pored akcijskih cena sa popustom i do 3.000 evra, u saradnji sa BMW Financial Services u ponudi su i dva atraktivna vida finansiranja vozila:

Beneficirana kamatna stopa od 1% putem standardnog lizinga

- Rata od 222€ putem BMW Select Financing

Lizing ponude BMW Financial Services mogu biti idealno rešenje za kupovinu novog BMW automobila jer klijent bilo kada može zameniti svoj automobil za neki drugi i na taj način uvek voziti najnoviji BMW. Za BMW Serije 2 Active Tourer obezbeđena je beneficirana kamatna stopa od 1%  uz akcijsku cenu vozila od 24.500 evra za model 218i.

BMW Select Financing predstavlja novi način finansiranja u kome kupci mogu prilagoditi celokupan plan otplate vozila prema svojim potrebama i u skladu sa budžetom. Ovaj jedinstven način finansiranja omogućava da kupac kreira ratu po svojoj želji, kao i otkupnu vrednost automobila po isteku poslednje rate.

Posebna ponuda za BMW Serije 2 ujedno uključuje i BMW Service Inclusive kao standardnu uslugu, paket koji podrazumeva besplatno redovno održavanje u trajanju od pet godina ili do pređenih 100.000 kilometara za BMW vozila, a prema uslovima propisanim od strane prozvođača. Tokom ovog perioda vozači će moći da uživaju u svakom trenutku vožnje svog BMW automobila – bez ikakvih briga oko servisiranja i održavanja.

BMW Serije 2 Active Tourer prvi je BMW u klasi kompaktnih premijum automobila. Predstavlja idealno vozilo za ljude sa aktivnim životnim stilom koji, pored druge vrhunske sportske opreme, žele prostranu unutrašnjost i fleksibilnost. Snažan i dinamičan, sa prednjim pogonom, ovaj automobil mali je potrošač, i poseduje veliki prtljažnik od 468 litara u osnovi sa mogućnošću proširenja na 1510 litara, što ga čini savršenim porodičnim automobilom.

Do novog BMW automobila možete doći i putem programa BMW Premium Selection. Ukoliko je Vaše vozilo kupljeno kao novo u Srbiji, bez obzira na marku, staro do 6 godina i nije prešlo više od 150.000 kilometara, ispunili ste uslov za otkup Vašeg vozila. Vaše korišćeno vozilo možete iskoristiti i kao učešće za novi BMW automobil pod najpovoljnijim uslovima.

BMW Serije 2 Active Tourer dostupan je za test vožnju u BMW prodajnim salonima. Za više informacija o specijalnoj ponudi posetite sajt www.bmw.rs .

Za vozilo koje je daleko od prosečnog – ne čekajte sutra.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group