Imovina popularnog trkačkog tima na dobošu

Više slika

Više slika

Svako ko poželi lični trkački tim ili više od svega voli određenu takmičarsku mašineriju za privatne trkačke dane, onda je Indijana mesto u kome sledećeg meseca moraju biti...

Ovo je država u kojoj će kompanija Auctions America biti spremna da likvidira celokupnu kolekciju Level 5 Motorsports trkačkog tima jer je njen vlasnik spreman da je proda za veoma visoku cenu.

Posvećeni ljubitelji GT trkačkog šampionata mogu prepoznati Level 5 Motorsports ekipu po tome što je višestruki osvajač američke Le Mans serije šampionata i pobednik u svojoj klasi 24 Hours Daytona, između ostalih trka. Budžet ovog tima je navodno podstaknut od strane vlasnika Skota Takera koji se bavio aktivnostima koje se tiču sponzorskog i kreditorskog sektora, drugim rečima, nedavno je pokrenuta istraga u slučaju prevare, dok svi njeni učesnici očekuju suđenje u nekoliko narednih dana.

Kako tvrde federalni tužioci koji rade pod RICO i TILA statutima, Taker bi mogao da se susretne sa ozbiljnom zatvorskom kaznom i velikom novčanom kaznom. Sud je odredio likvidaciju njegove kolekcije trkačkih automobila, koja će biti prodati na aukciji 11. maja.

U ponudi se nalazi opseg Ferrari trkačkih automobila, uključujući i dva 458 GTD modela, od kojih je jedan osvojio prvo mesto u svojoj klasi na trci u Dejtoni pre tri godine. Određeni poznavaoci procenjuju ovaj model na 200.000 $, ali će glavne zvezde licitacije definitivno biti dva modela HPD ARX-03 i tri Lola šasije - B1143, B1183 i B1280, od kojih je svaka procenjena na preko 100.000 $. U ovoj grupi slavnih nalazi se i specijalno modifikovani Porsche 996 Turbo SCCA trkački automobil poznatiji kao Hurricane.

Ovo su samo automobili, ali kako je rečeno, kuća Auctions America takođe prodaje i 350 individualnih komponenti, koje uključuju rezervne delove, alate, pa čak i transportne prikolice tima. Jedan od uslova je taj da se sve prodaje bez rezerve, tako da, u slučaju ako ponude ne postanu previše visoke, novi vlasnici mogu dobiti veoma dobre trkačke akvizicije po povoljnijim cenama.

N.Đ.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group