NSX prototip na GoodWood-u

Definitivno će biti jedan od glavnih događaja GoodWood festivala brzine ove godine, koji će se održati između 27. i 29. juna, Honda NSX hybrid, superautomobil...

 

Na dnu brda će mu se prdružiti NSX 1989. 3.0 koji je vozio Ayrton Senna lično, kao i 2005. 3.2 model, koji je tu radi ilustrovanja bogate istorije ovog modela pod značkom Honde. 

Iako je najavila da će ovaj model učestvovati na festivalu, Honda nije zainteresovana da da više infromacija o performansama, niti bilo kakve dodatne detalje. 

Informacije koje su puštene su iste koje smo već imali: snaga će dolaziti iz središnje postavljeno twin-turbo motora i Super Handling All-Wheel sisitema (SH-AWD), koji predstavlja novi hibridni sistem visokih performansi, koji kombinuje štedljivost hibrida i pogon na sve točkove korišćenjem tri električna motora. Prvi je integrisan u V6 motor i pokreću zajedno zadnju osovinu, dok se prednja dva nalaze na prednjoj osovini.

O.R.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group