Mazda RX-7 FD MADBUL

Više slika

Više slika

Drifting senzacija Mad Majk Vindet, poznat je po posedovanju nekih veoma impresivnih drifting mašina, ali najneverovatnija od njih je Mazda RX-7 znana kao ‘MADBUL’.

Automobil se takmičio u svim drifting takmičenjima širom sveta i učestvovao je čak na događajima kao što je Goodwood Festival of Speed. Sada, on je doživeo neverovatnu transformaciju i postao mešavina modela RX-7 i RX-3.

Kompanija Whiddett je usko sarađivala sa brendom Rocket Bunny kako bi razvila prednji deo koji poseduje elemente i izgled RX3 modela iz 1970. godine, smeštene na šasiju RX7 modela. Kao rezultat je nastala prednja polovina prilično kockastog i kontrastnog izgleda naspram mnogo oblijeg dela koji pripada RX7 modelu. Vizuelne modifikacije kompletira set specijalno prilagođenih dubokih točkova kompanije Rotiform.

Komentarišući svoj automobil, Vindet je izjavio: "Ovaj model sada poseduje mnogo istorije, mnogo više marki u svom pasošu od mnogih ljudi i putovao je svetom na različite lokacije. Mi ga zovemo Gen 7.3, iz razloga što je pola RX3, moj omiljeni automobil svih vremena, i pola RX7. Sarađivali smo sa brendom Rocket Bunny na prilagođavanju opreme prilikom ovog projeta koji ujedno spaja dve epohe devedesetih i zedamdesetih godina prošlog veka.

N.Đ.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group