Jubilarni stoti RS3 LMS u zlatnoj liveriji

Više slika

Više slika

Audi Sport je ostvario veoma važan ljubilej za sve kupce ovog trkačkog odeljenja, nakon isporuke stotog primerka Audi RS3 LMS modela, manje od godinu dana nakon njegovog debija...

Za obeležavanje ovog neverovatnog poduhvata bio je zadužen trkački automobil sa 350 ks, kreiran posebno za izlaganje na Audi samitu u Barseloni i vožen je na pozornici od strane vozača trka Jonasa Lapainena. VW grupacija sve svoje TCR trkačke automobile kreira u Martorell fabrici smeštenoj u Španiji.

Kris Reinte, direktor Audi Sport trkačkog odreda, izjavio je: "Mi smo već isporučili 90 primeraka našeg sportskog automobila kupcima širom sveta i nedavno smo primili porudžbinu za stoti model. Veoma smo ponosni na činjenicu da je jedan GT model trkačkih karakteristika uspeo da se plasira ovoliko dobro, toliko da je postao veoma važna uzdanica našeg širokog portfolija".

Ekipa zadužena za stvaranje ovog modela, učestvovala je u kreiranju 125 trkačkih automobila na tri kontinenta i našla se 73 puta na podijumima, uključujući 24 pobede. TCR klasa zavredela je internacionalnu popularnost u 13 trkačkih serija koje su već proslavljene širom sveta, ali i dodatnih šest kružnih šampionata koji uključuju ove modele trkačkih vozila.

N.Đ.

 

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group