Hondini automobili zvanična podrška za Điro d’italia

Više slika

Više slika

Evropski ogranak Honde je jedan od domaćina 99. po redu Điro d’italia (Giro d’Italia) kao zvanični sponzor vozila podrške i zvaničnih automobila.

Điro d’italia predstavlja jedan od najvažnijih sportskih događaja na svetu, trka koja se poštuje i čije se finale sa nestrpljenjem očekuje. Ovim sponzorstvom Honda želi da izrazi povezanost sa svetom sporta, obraćajući se širokoj publici sačinjenoj od profesionalaca i entuzijasta. Hondine automobile karakteriše elegancija, visoke performanse, kao i inovativni tehnološki elementi u kombinaciji sa izuzetim rešenjima unutrašnjosti, sve zajedno čineći savršen izbor za sportiste i njihove potrebe.

Poseban značaj doprinosi podatak da se na ulicama u smislu podrške trci nalazi čak 126 vozila, među kojima su modeli koji su zabeležili posebne pohvale od strane korisnika u svakodnevnoj eksploataciji. Na ulicama Kosta Rose nalaze se HR-V, tipični predstavnik multifunkcionalnog SUV vozila, dok će CR-V direktno predvoditi kolonu takmičara u toku trke, snalazeći se odlično u ulogama kako vozila podrške, tako i u prestiznoj funkciji VIP vozila. Gosti trke mogu iz prve ruke videti sve pogodnosti ovih prestižnih vozila.

Pored HR-V i CR-V modela, mesta da pokaže svoje atribute dobija i Civic Tourer koji je bez prestanka sigurna podrška  sportistima na razdaljinama od ukupno 3,383 kilometra kroz celu Italiju, sve do finala trke 29. maja u Torinu.

Italijanska tura ostvaruje kontakt sa preko 12 miliona ljudi uključenih što kroz organizaciju događaja, publiku, televizijske prenose nacionalne pokrivenosti, korisnike mreža i elektronskih uređaja praveći savršenu podlogu za promociju Hondinih automobila, koji sigurno neće izneveriti očekivanja do kraja trke.

N.S.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group