Ferrari očekuje tešku sezonu

Posle još jedne godine za razočarenje, u kojoj su završili kao četvrti iza Williamsa, Ferrari je objavio da novi direktor tima postaje Iliaison Maurizio Arrivabene...

 

Arrivabene koji je zamenio Marco Matiiaccia je već počeo da menja stvari u Marranellu, i otpustio je glavešine motornog odeljenja, kao i aerodinamičkog. Prema Reutersu, svejedno očekuju tešku sezonu. 

"Nisam mađioničar, neće biti nikakvih čuda", Reuters prenosi u svom izveštaju sa događaja za medije. "Ne veruje u individualni uspeh. Vozači postaju zvezde, ali i dalje moraju da se ponašaju kao zaposleni. Moraju da rade u timu i da pomognu da se tim ponovo postavi na noge."

Ferrarijev diretkor Sergio MArchionne je potvrdio da su odluke koje je donosio prethodni vodeći tim F1 doveo do loših rezultata i diskutabilne sledeće sezone. 

"Početi smo kasno sa 2015 automobilom, a neki izbori i strategije koje su napravili ljudi u timu nisu baš bili najbolji izbor. 2015 će biti teška godina i postaviće tim na pravi test", rekao je.

O.R.

 

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group