Škoda dolazi na Wörthersee s Rapidom Sport

Neće se samo Volkswagen pojaviti na ovogodišnjem izdanju Wörthersee susreta. Tamo stižu i njegovi pod-brendovi Seat i Škoda, svaki sa svojim sportistom. Dok Seat na Jezero doprema Leon Cup i Ibizu SC Trophy, Škoda je za Wörthersee pripremila sportsku verziju Rapida.

Koncept Škoda Rapid Sport je demonstracija onoga što bi jednog dana mogla da bude nova češka limuzina. O ulasku u proizvodnju trenutno nema ni govora, kao ni o motoru koji ovu studiju pokreće…

Najsnažniji motor koji možete naći u novoj Škodi Rapid je 1.4-litarski TSI sa 120 KS. Taj motor deluje slabo za studiju koju je Škoda pripremila za GTI susret u Wörtherseeu.

Uz novu sivo/crvenu kombinaciju laka, Rapid Sport dobio je i agresivniji izgled koji mu donose novi branici, širi lukovi točkova, otvori za vazduh na poklopcu motora, izduvni topovi smešteni u krajevima zadnjeg branika, i 19-inčni naplaci koje je Rapid Sport dobio.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group