U IŠČEKIVANJU 87. MEĐUNARODNOG SAJMA AUTOMOBILA U ŽENEVI

Više slika

Više slika

Automobilizam je u krvi brenda TAG Heuer. Prateći uspeh na izložbi koju je TAG Heuer postigao na istoimenom sajmu 2016. godine, svi s nestrpljenejm očekuju šta će to avangardni brend ovog puta prikazati na sajmu koji se održava u periodu od 9-19 marta 2017. godine.

Biće to savršena prilika da svi posetioci sajma vide različita partnerstva švajcarskog brenda sa automobilskom industrijom.Bliske veze TAG Heuer brenda i automobilske industrije ne trebaju dodatna pojašnjenja.

Brend je izgradio, kosolidovao i nastavio da proširuje ovu povezanost do neslućenih razmera performansi, kreirajući hronografe koji pomeraju granice preciznog tajminga-1/10, 1/100, 1/100 i 5/10,000 u sekundi.

Na ekskluzivnom štandu veličine 1000 metara kvadratnih, TAG Heuer će predstaviti svoje prestižno nasleđe. Prikazaće veličanstvene automobile i upriličiće mnogobrojne evente naa radost publike, posetioca i entuzijasta.

Publika će biti u prilici da vidi između ostalog:

Porsche 911R 

Poznati proizvođač automobila je kreirao novi dizajn ovog jedinstvenog vozila

"Red Bull Racing - TAG Heuer" 2017, izložbeni model

Red Bull tim je impresionirao svet četvorostrukim svetskim šampionskim titulama (FIA konstruktori i vozači) u 2010, 2011, 2012 i  2013. godini. Red Bullov neuobičajen trkački pristup sportu privukao je TAG Heuer i savršeno pristaje novoj marketinškoj strategiji brenda.

"Formula E", izložbeni model

TAG Heuer je osnivač partner kao i Oficijelni Sat FIA Formula E šampionata, prvog kompletno električnog takmičenja u jednosedima koje se organizuje od 2014. godine.

Biće predstavljen i Magični Audi R8 LMS 2015 No. 28, čije pobede uključuju i 24 sata Nürburgring u 2015. godini.

Na štandu će se takođe naći i 5 ekskluzivnih trkačkih simulatora, dva VIP laundža, bar namenjen publici, ogroman ekran kao i deo sa najnovijim Samsung Gear VR, koji će predstaviti svet TAG Heuera.

U okviru izložbenog prostora nalaziće se i pop-up radnja u kojoj će posetioci biti u prilici da vide najnovija izdanja i kolekcije satova uključujući i reizdanje legendarnog Monaco časovnika sa četvrtastim plavim brojčanikom, koji je svojevremeno proslavio Stiv Mekvin u filmu Le Mans davne 1971. godine.

Biće ovo praznik za oči, za sve ljubitelje elegantnih sportskih časovnika i pasionirane ljubitelje automobila.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group