Predstavljanje CR-V modela u Šangaju


Kompanija Honda možda ne nudi ekstenzivni opseg hibrida kao neki od njenih rivala, ali je sasvim dovoljno u materiji...

U nekoliko automobila u koje japanski brend nije instalirao kombinaciju benzinsko – električnog modela spada CR-V, ali se i to ipak dogodilo, pa je model premijerno prikazan juče na sajmu automobila u Šangaju.

Opremljen sa dva nespecifikovana hibridna motora, CR-V Hybrid će prvo nastupiti na kineskom tržištu, gde će biti kreiran rame uz rame sa novitetima iz Dongfeng fabrike i počeće sa prodajom u lokalu sledeće polovine ove godine.

Japanski proizvođač automobila nije izjavio da li će model biti ponuđen na ostalim svetskim tržištima, ali nikako se ne bismo iznenadili da na kraju tako i bude. Na američkom tržištu, na primer, Japanci trenutno nude samo hibridnu varijantu modela Akord, ali nedavno su prestali sa ponudom linija CR-Z i Insight, a glasine tvrde da će biti predstavljena hibrid verzija molela Clarity.

Nedugo zatim bi trebalo da usledi nova Civic verzija takođe, dok kompanija mnogo više nudi na ostalim tržištima, uključujući i evropsko, a nekoliko modela dolaze pod zastavom Acura segmenta, uključujući RLX i NSX, modele koji se drugde prodaju kao Honda.

Kompanija takođe poseduje i druge prilagođene hibride koji se specijalno proizvode prema uslovima i potražnjama različitih tržišta, što uključuje i kinesko, naravno. Ovo bi veoma lako moglo da predstavlja identične vrste istog modela, ali ćemo ipak morati još malo da sačekamo kako bismo saznali.

N.Đ.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group