Peugeot odneo titulu “Automobil godine 2017”

Više slika

Više slika

Dobitnik veoma cenjene titule “Automobil godine” za 2017. je Peugeot 3008…

Žiri koji sačinjava 58 novinara iz 22 evropske zemlje, juče poslepodne je održao finalno glasanje, uživo sa ženevskog sajma automobila, u prisustvu svojih kolega novinara iz čitavog sveta. U ime Peugeot brenda, Žan Filip Imparato, CEO ove kompanije, primio je nagradu.

Peugeot 3008 je ponudio nešto sasvim drugačije i stigao prednost tokom poslednjih nekoliko testova i pobedio svojih šest suparnika, odnevši na kraju ovu veoma prestižnu i poželjnu nagradu. Finalisti ove godine su bili Alfa Romeo Giulia, Citroen C3, Mercedes-Benz E-Class, Nissan Micra, Peugeot 3008, Toyota C-HR i Volvo S90/V90.

 Predsednik žirija, Hakan Matson, automobilski stručnjak iz švedskog ekonomskog magazine Dagens Industri, pojasnio je rezultate glasanja: “Žiri shvata da na tržištu ima sve više i više SUV i Crossover modela i da je njihova ponuda u konstantnom porastu. Peugeot je sa razlogom odneo ovu pobedu”.

 Žan Filip Imparato, CEO Peugeot brenda od prvog septembra prošle godine, bio je veoma uzbuđen zbog ovog trijumfa i izjavio je: “Mi smo veoma srećni. Ovo je sjajan trenutak i ja sam veoma ponosan da primim ovu nagradu za naš Peugeot 3008”.

 Kriterijumi koji se uzimaju u obzir prilikom odabira automobila godine su, pored inovacije i bezbednosti, dizajn i balans vrednosti i cene.

 Čestitamo Peugeot kompaniji!

N.Đ.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group