Mustang u centru pažnje na štandu kompanije Ford

Više slika

Više slika

Kao što svi dobro znate, ideju kompanije Ford o doterivanju njihove trenutne generacije Mustang modela predstavlja kompletni preobražaj prednjeg dela, između svih ostalih suptilnih promena...

Takođe ovo obeležava prvi medijski nastup Mustang 2018. modela, koji je stigao u Čikago preskočivši oficijalne medijske dane sajma automobila u Detroitu, prošlog meseca.

Ovo je ipak prvi put da možemo da ga vidimo u crvenoj boji, koja je jedna od pristajućih boja američkog najpoznatijeg automobila, koji ovde pozira u GT specijal varijanti.

Po pitanju svih estetskih promena, tu dolaze potpuno novi farovi, novi prednji branik, šira mreža hladnjaka, nova i niža hauba, štopaljke u obliku slova C, crni difuzor i zadnje krilo za GT verzije kao što je ovakoju imate priliku da vidite u galeriji.

Takođe, tu se nalazi i desetostepeni automatik opcioni menjač koji dolazi zajedno sa EcoBoost motorom zapremine 2,3 litra, ali i petolitarskim V8 agregatom koji je kasnije dobio direktno i benzinsko ubrizgavanje.

Što se tiče enterijrnih promena, postoji opciona digitalna kontrolna tabla sa dvanestoinčnim ekranom koji nikako ne voli regularne analogne brojače, tu su još i sistem upozorenja na sudar sa funkcijom detekcije pešaka, kontrolom rastojanja, upozorenjem na promenu trake, asistencijom održavanja pravca i Driver Alert sistemom.

Putnička kabina takođe sadrži i materijale boljeg kvaliteta sa mekšom plastikom koja je pozicionirana u vozačevoj liniji vidokruga zajedno sa aluminijumskim umecima.

N.Đ.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group