MINI na sajmu u Ženevi

Pogled napred ka budućnosti MINI brenda obećava još veću zabavu u vožnji i efikasnost, evolutivno rafiniranje njegovog nepogrešivog dizajna i sveže opcije za individualni stil.

Ovo je dopunjeno zrelijim karakterom automobila, koji je više nego ikad definisan vrhunskim kvalitetom, udobnosti vožnje, pažljivo osmišljenom funkcionalnošću i inovativnom tehnologijom.

Novi MINI će biti predstavljen na Međunarodnom sajmu automobila 2014. u Ženevi, dodatno naglašen svetskom premijerom Mini Clubman koncepta.

Neposredno pre lansiranja na tržište, novi MINI uvodi dve dodatne varijante modela koji su posebno efikasni kada je potrošnja goriva u pitanju. MINI One i MINI One D će biti prikazani u Ženevi prvi put.

Sa Mini Clubman konceptom, britanski proizvođač pokazuje potencijalne nove načine doživljaja nove generacije zabave u vožnji.

Posetioci u Ženevi od 6. - 16. marta 2014. takođe mogu da istraže trenutnu raznolikost MINI asortimana modela - od izuzetno atletskog i takođe puristički dizajniranog dvoseda MINI John Cooper Works Coupe na MINI Convertible i Mini Roadster - dva kabriolet modela za garantovano zabavnu vožnju - kao i MINI Countryman i MINI Paceman, modeli koji su omogućili brendu pobedu u dodatnom segmentu automobila.

Ostali noviteti u Ženevi uključuju prošireni MINI Connected program, aktuelne tehnološke inovacije u oblasti bezbednosti i pomoći vozačima i najnovije MINI aksesoar i lifestile proizvode.

Izvor: BMW Group

A.N.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group