Mercedes predstavlja budućnost industrije

Više slika

Više slika

Za svoje predstavljanje na Frankfurt International Motor Show (IAA) sajmu automobila, koji se održava od 14. do 24. septembra, Mercedes-Benz je pojačao svoje ambicije kako bi oblikovao budućnost modernog saobraćaja...

Sa Mercedes-AMG Project ONE sportskim automobilom i ovaj brend performansi predstavlja svoju krunu pedesete godine zajedničkog poslovanja. Ovaj hiperautomobil sa F1 motorom, hibridnom vozačkom tehnologijom predstavlja sutrašnjicu vozačkih tehnologija kompanije AMG.

Novi salonski automobil dolazi kao inteligentno rešenje za deljenje urbane mobilnosti, dok sledeća najava donosi uvid u potpuno električni portfolio nemačkog brenda koji je predstavljen koncept automobilom iz kompakt segmenta i GLC F‑CELL verzija - konceptualnu varijantu i prethodnicu serije modela sa gorivnim ćelijama hibridnog pogona.

Mercedes će takođe proslaviti svetsku premijeru predstavljanjem značajno unapređene linije S-Class Coupé i S‑Class Cabriolet modela u obe standardne i AMG verzije, koje zaokružuju opseg modela. Ovo će prethoditi premijeri nove X-Class linije pikap modela kompanije Mercedes-Benz na ovogodišnjem sajmu u Frankfurtu.

Sve u svemu, Mercedes-Benz će predstaviti oko sto vozila u Frankfurtu, među kojima će se pronaći i nekoliko svetskih premijera inovativnih koncept automobila. Mercedes-AMG Project ONE je jedan od njih i dolazi u vidu predproizvodne studije hiperautomobila.

Ova serija hiperautomobila bi trebalo da postane prva verzija koja sadrži buduću generaciju Formula 1 hibridne tehnologije, dok sa poslednjim pametnim modelom električnog pogonskog sklopa, nemački brend predstavlja budućnost nedavno osnovane proizvodne tehnologije EQ, koja sada u Frankfurtu ima svetsku premijeru.

Ova potpuno autonomna tehnologija uključena je u modelu koji je sastavljen na stubovima korporativne tehnologije CASE: "Connected", "Autonomous", Shared and Electric", nemačkog proizvođača. CASE stoji iza maksimalne mobilnosti i efikasnosti u urbanim okruženjima zahvaljujući sistematskim razvojima koncepta deljenja prevoza i prenosi viziju individualizovanog, veoma fleksibilnog gradskog tranporta, u realnost.

N.Đ.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group