Izložbeno vozilo Fiat 500L Trekking „Street Surf“ u Ženevi

Javnost će u Ženevi imati mogućnost da izbliza vidi izložbeno vozilo Fiat 500L Trekking „Street Surf“ koje je izrađeno u saradnji sa kompanijama Fiat, Mopar® i Wheelrun, poznatim proizvođačem „dugih bordova“.

Ovo ne predstavlja samo aftermarket personalizaciju, već stvarni projekat koji je doveo do izrade jedinstvenog i privlačnog automobila bez žrtvovanja osobenosti originalnog modela. 

Zapravo, izložbeno vozilo 500L Trekking „Street Surf“ predstavlja zvezdu video instalacije, postavljene na Fiatov štand koji podseća na skejt park.  Cilj ove originalne instalacije je da se „street surfing“ duh automobila poveže sa prirodnim okruženjem verzije Fiat 500L Trekking „Moparized“. Štaviše, model 500L daje prednost veoma modernim i aktuelnim interpretacijama, prema mladom, inovativnom i originalnom svetu. Spolja, ovaj izlođbeni  model iam karakterističnu Sorentto đutu boju , krov u dva tona, bele umetke na prtljađniku kao i na stranicama sa efektom dugih borda. Ceolkupan izgled je kompletiran sa novim mat crnim i belim točkovima, Mopar nosačima za duge bordove i mat crnim branicima i trakma sa strane. 

Takođe posebno dizjaniran detalj se nalazi u enterijeru, pressvlake imaju rajsferšluse na svim sedištima, đute skrivene dđepove i đute šavove, odeljak za prtljag ima omređu u boji karoserije. Takođe se unutra nalaze i patosnice sa Street Surf dizajnom.Jedna posebna karakteristika modela 500L Trekking „Street Surf“ je što je bambus korišćen za više komponenti vozila. Wheelrun tim je napravio nekoliko višeslojnih kompozita – različite slojeve karamele i kremastog bambusa – kojima je pokrio obloge bočnih retrovizora; bočnu zaštitu i prag, ratkapne, dršku ručne kočnice i noseću konstrukciju prtljažnika. 

Wheelrun je za Fiat razvio dva različita modela dugih bordova od istog prirodnog materijala na ekskluzivnoj osnovi:  cruising board oko 1,4 m i slalom board oko 0,95 m dužine.  Dugi bordovi su opremljeni gusenicama (usmerenim nosačima točkova); kompanija Wheelrun ih je projektovala i proizvela od aluminijuma avionskog ranga izrađenog od čvrste supstance. Prvi put će biti prezentovani javnosti na 500L dugim bordovima...

FIAT

A.N.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group