Hyundai ix25

Hyundai je imao svetsku premijeru u Pekingu, svog ix25 koncepta, malog crossovera koji najavljuje proizvodni model koji će se proizvoditi ekskluzivno za Kinu kasnije ove godine...

 

Oblikovan je Hondinom Fluidic Sculpture filozofijom, ima jak prednji deo, i sportski zadnji deo, barem prema rečima proizvođača, pošto nisu bili baš izdašni sa fotografiijama.

ix25 je dugačak 4270mm, širok 1780mm i visok 1630mm, dok mu je osnova 2590mm. Snaga mu dolazi iz NU motora, 2.0 benzinac sa za sada nepznatom konjažom. 

Hyundai kaže da je ix25 namenjen mladim generacijama koje traže stil i praktičnost u isto vreme. Lansiranje je predviđeno za drugu polovinu ove godine, a ix25 će biti dodat u ponodu SUV vozila koju Hyundai već ima u Kini u vidu ix35, Santa Fea i Grand Santa Fea. Proizvođač kaže da je i u nazivu za inspiraciju, inteligenciju i inovacije, što su karakteristike mladih generacija. 

Pored ovog koncepta, Hyundai je otkrio i novi Genesis, po prvi put u Kini. Nudi se sa 3.0 GDI motorom i 3.3. Dolazi u prodajne salone takođe u drugoj polovini godine. 

O.R:

 

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group