Ford na sajmu postavio rekord

Povoljni finansijski uslovi kupovine rezultirali rekordnom potražnjom Ford automobila na beogradskom sajmu

 

Beograd, 26.3.2015. – Na 52. Međunarodnom salonu automobila u Beogradu, Grand Motors, uvoznik, prodavac i serviser vozila šest svetski poznatih automobilskih brendova, beleži rekordan broj prodatih Ford vozila. Potražnja za Ford automobilima znatno je veća od planirane te je ovogodišnji sajam jedno od najuspešnijih izlaganja do sada.

Grand Motors je, pored premijernih i aktuelnih modela iz programa Ford, Land Rover, Jaguar i Infiniti, i ove godine za posetioce – potencijalne kupce pripremio odlične cenovne pakete. Izuzetno velikoj potražnji Ford automobila sigurno je  dopinelo to što su kupce iznenadili veoma pogodni finansijski uslovi.

Tokom beogradskog sajma automobila, kupcima Ford vozila ponuđeni su posebni  cenovni paketi: najtraženiji mali automobil u Evropi i najpopularniji Fordov model u Srbiji - Fiesta kupovao se za 8.990 evra, novi Ford Focus po ceni od 12.850 evra, potpuno novi Mondeo po ceni od 21.930evra, C-MAX od 12.890 evra i Ford Kuga od 17.990 evra (u dinarskoj protivvrednosti, sa svim dažbinama).

Kupce je iznenadila posebna pogodnost pri kupovini Ford Fieste, a to je mogućnost finansiranja uz standardno učešće kompletnog preostalog iznosa na pet godina sa 0% kamate uz Ford finansiranje. Specijalna kamata na finansijske aranžmane za kupovinu ostalih modela iznosila je  1,99%.

Na Fordovom štadu posetiocima je predstavljena potpuno nova generacija modela Mondeo i restilizovani Focus. Pored njih, izložena su i vozila iz aktuelne ponude – Fiesta, B-MAX, C-MAX, Kuga i Transit u putničkoj verziji, odnosno najtraženiji modeli ove marke u Srbiji, koji, pored povoljnih cena, imaju i izuzetno dobar vrednosni odnos – kvaliteta, performansi i uloženog novca. Mondeo cak pretenduje da napadne klijente iz premium segmenta.

Na štandu Grand Motorsa, eksluzivno je predstavljen najnoviji model u ponudi Land Rovera – potpuno novi, u mnogo čemu izuzetan Discovery Sport, koji je prodat po ceni od 58.730 evra. Pocetna cena ovog modela je 41.000 evra. Ovaj  model je u potpunosti opremljen da vožnju pretvori u nezaboravno iskustvo. Na istom mestu su i već afirmisani modeli Range Rover, Range Rover Sport, Range Rover Evoque i Discovery 4 (prodat po ceni od 71.590 evra, a pocetna cena ovog modela je 47.000evra), koji su takodje pronasli svoje kupce.na sajmu automobila.

Jaguar, koji se prošle godine prvi put pojavio na auto sajmu u Beogradu, predstavljen je modelima F Type, za koga je kupac na sajmu platio 98.000 evra, a tu su I modeli XF i XJ.

Na beogradskom sajmu Grand Motors izlaže i automobile Infiniti – izuzetne po formi, performansama, opremljenosti, ali i po specijalnim sajamskim popustima: Infiniti FX GT Premium sa cenom od 60.500 evra i Infiniti Q50 sa cenom od 39.990 evra.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group