Detalji - FIAT 500L Living i Vodafone

Nova promotivna inicijativa posvećena modelu Fiat 500L Living debitovala je na Salonu automobila u Frankfurtu: tom prilikom je model bio upotpunjen 4G Internet konekcijom zahvaljujući uređaju Vodafone Mobile Wi-Fi 4G, inovativnom Wi-Fi uređaju koji omogućava istovremeno povezivanje sa 10 uređaja i krstarenje brzinom od 4G do 70 MB u sekundi. 

Kao rezultat partnerstva između automobilskog brenda i vodeće evropske grupe za telekomunikaciju, ovaj uređaj funkcioniše na vašem modelu 500L Living bez potrebe za instalacijom bilo kakvog softvera ili drajvera. Kada se aktivira stvara bezbednu bežičnu mrežu koja omogućava da svaki uređaj kompatibilan sa Wi-Fi tehnologijom pristupi Internetu, preuzima foldere i muziku, podeli fotografije i dokumenta i upravlja elektronskom poštom. Uz to, on-lajn interfejs se može jednostavno i brzo koristiti za upravljanje svim naprednim podešavanjima – poput zaštitnog zida, APN-a, bezbednosti itd.. 

Dogovor između kompanija Fiat i Vodafone omogućiće kupcima u Italiji – a nakon toga i u Nemačkoj i većim evropskim tržištima – besplatan pristup Internetu brzinom od 4G na njihovom modelu 500L Living tokom 24 meseca. Paket podrazumeva modem Vodafone Mobile Wi-Fi 4G i data SIM karticu sa 15 GB mesečnog saobraćaja tokom 24 meseca. 

Vodafone Mobile Wi-Fi 4G modem ima ugrađenu bateriju i može se uvek napuniti pomoću USB porta koji je deo standardne opreme automobila. To vam daje slobodu da iskusite emocije koje samo veoma brzo umrežavanje može da pruži: korišćenje aplikacija za mobilni telefon, održavanje kontakta sa prijateljima na Fejsbuku i Tviteru, ili dobijanje vesti o saobraćaju i vremenskim prilikama u realnom vremenu. Ovo za posledicu ima pravi model „životnog prostora” tokom vožnje,  nudi novi način posmatranja automobila, zasnovan ne samo na tehničkim karakteristikama, već pre svega na tome kakva iskustva pružaju u stvarnosti. 

Osim toga, Fiat je uvek bio sinonim za inovativna vozila koja pružaju sofisticirana tehnološka rešenja koja su i pored toga jednostavna za upotrebu i zadovoljavaju  konkretnu potrebu za svakodnevnom mobilnošću i sve veću društvenu svest kada su u pitanju komunikacija, životna sredina i bezbednost. Nije slučajnost da model Fiat 500L koristi jednostavne interfejse, pojednostavljene onoliko koliko je to potrebno kako bi interakcija sa sistemima mrežne konekcije, navigacije i informacija i zabave bila jednostavna i direktna.

Izvor: FIAT

A.N.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group