Crveno-belo druženje na štandu SEAT- a

Brend SEAT organizovao je nesvakidašnje druženje na 51. Međunarodnom salonu automobila u Beogradu povodom promocije svojih noviteta. Posetioci sajma, ljubitelji SEAT-a i fanovi KK Crvena Zvezda, nakon predstavljanja najnovijih automobila Toledo i Leon, družili su se sa košarkašima svog omiljenog kluba. 

Ljubitelji dobrih automobila i navijači crveno-belih, imali su priliku da razgovaraju sa košarkašima o inovacijama iz kompanije SEAT Srbija, da dobiju autograme svojih idola, ali i da ćaskaju sa igračima o očekivanjima za nastavak sezone. Kao uspomenu na druženje sa uspešnim sportistima, Vukom Radivojevićem, Borisom Savovićem, Demarkusom Nelsonom, Majklom Skotom, Eltonom Braunom, i Brankom Lazićem, prisutni su na poklon dobili i zajedničku fotografiju u SEAT ramu, specijalno dizajniranom za ovu priliku. 

“SEAT je od dolaska nove Zvezdine uprave i menadžmenta podržao naš klub. Oni su se pokazali ne samo kao sponzori već i pravi prijatelji. Igrači su veoma zadovoljni automobilima koje su dobili na korišćenje i mislim da smo na taj način spojili lepo i korisno. Sponzorski ugovor sa SEAT-om produžen je do kraja sezone na obostrano zadovoljstvo i nadam se da ćemo i u budućnosti imati ovako uspešnu saradnju” rekao je Filip Sunturlić, marketing menadžer KK Crvena Zvezda Telekom. 

Svi zainteresovani koji su se fotografisali sa košarkašima, dobili su mogućnost da učestvuju u zanimljivoj promotivnoj akciji. Nakon događaja, zajedničke fotografije biće postavljene na Facebook stranicu SEAT Srbija na kojoj će posetioci, koji su dali saglasnost da njihove fotografije budu objavljene, moći da se taguju, a fotografije sa najviše lajkova dobiće sjajne poklone. Onaj ko osvoji najviše lajkova dobiće na poklon “Dan sa Zvezdom”, koji će obuhvatati druženje sa košarkašima i gledanje utakmice sa mesta tik uz teren. Drugoplasirani će dobiti karte za utakmicu, a trećeplasirani majice, kačkete i peškire. 

Uspešna saradnja kompanije SEAT i Košarkaškog kluba Crvena Zvezda traje od početka 2012. godine. SEAT je postao jedan od sponzora KK Crvena Zvezda i tako ušao u red prijatelja jednog od naših najuspešnijih sportskih klubova.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group