Audi najavljuje novitet sa 400 KS

Audi je konačno potvrdio ono što su mnogi nagađali… Sajam u Parizu je mesto svetske premijere novog RS3 Sedana…

Kao pravi suparnik Mercedes-AMG CLA 45, za nijansu bolji od S3 modela, na samom vrhu A3 Sedan asortimana, ovaj kompaktni model visokih performansi imaće 2.5 litarski TFSI motor sa pet cilindara i turbo punjačem.

Iz Audi kompanije tvrde da će on imati 400 konjskih snaga i 480 Nm obrtnog momenta, na sva četiri točka, zahvaljujući Quattro all-wheel sistemu vožnje, pored sedmostepene automatske transmisije brzine, koja će po svemu sudeći biti jedini dostupni izbor.

U eksterijeru, ovaj kompaktni automobil visokih performansi ima agresivni izgled, praćen dualnim izduvnim cevima i većim točkovima sa različitim dezenima.

Šta više, 2017 Audi RS3 Sedan dobio je i prilagođenu šasiju sa jačom suspenzijom i pojačanim kočnicama, dok je u enterijeru dobio kružne displeje na instrument tabli koji su crne boje, sa crvenim igrama i belim skalama.

Dodavanje Audi Virtual Cockpit je dostupno kao usluga uz specijalni RS ekran, koji vam pokazuje informacije o stanju guma, obrtnom momentu i G sili.

N.Đ.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group