Sung Kangov Datsun 240Z na prodaju

Modifikovani 1973 Datsun 240Z je preuzeo svu pažnju na sebe na ovogodišnjoj SEMA izložbi i na Gran Turismo Awards događaju...

 

Na sebi ima Tra-Kyoto Pandem Rocket Bunny body kit, a pojačan je sa veoma retkom, atmosferskom, RB26DE jedinicom. 

Sung Kang je imao san da modifikouje legendarni 240Z, a automobil je napravljen uz pomoć Greddy, Tra-Kyoto i Hitecha, što je zajednički napor nekih od najvećih imena u toj struci. 

Nakon što je proveo više od 15 godina u garaži, Datsun je ogoljen do osnova i ojačan. Enterijer je minimalan, insprisan trkačkim automobilima, tu je suspenzija poslednje generacije i naravno RB26 motor. 

Rezultat je neverovatan automobil koji je poneo Best import nagradu na SEMI, a Kazunori Yamauchi ga je izabrao za najbolji automobil na izložbi Gran Turismo Awards. 

"Fugu Z je počeo kao ideja nekoliko prijatelja i mene koji delimo strast prema automobilima. Zahvaljujući Kenji Sumino, Greddy timu i drugim partnerima, ideja se realizovala, a odgovor koji smo dobili na SEMI je neverovatan", rekao je glumac. 

Da, 1973 Datsun 240Z će biti priključen narednoj ediciji igre Gran Turismo, što je deo nagrade GT. 

O.R:

 

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group