Prelepi Porsche 993 Turbo na prodaju

Poslednji model 911 Turbo sa vazdušnim hlađenjem je jedan od najtraženijih Porsche klasika, a ovaj primerak je tu da vam pokaže zašto...

 

Porsche modeli sa vazdušnim hlađenjem su postali legenda i vrednost im raste iz dana u dan- Među njima, na pijedestalu je model 993 Turbo, koji je poslednji u nizu. 

Ovaj primerak je iz 1997. godine, imao je dva vlasnika i nešto manje od 20 000 milja na satu. Boja je Arctic Silver, a i dalje ima svoju originalnu boju koja može da se proveri. Sve na automobilu je fabrički, osim spuštenog vešanja i dolazi sa detaljnom servis istorijom. 

Čak i kabina izgleda kao nova, sa sivim materijalima koji ne pokazuju znake istrošenosti, a originalni Porsche audio sistem je na mestu. Vlasnik je kupio automobil 2004. godine kada je imao 7200 milja na satu i vozio ga je nekih 1000 milja godišnje, što će reći da je ovaj lepotan veći deo vremena provodio u garaži. 

Automobil je na prodaju preko BaT Auctions, možete pogledati oglas ovde, a cena je trenutno na 150 000 dolara. Ako želite jedan od najlepših Porsche modela ikada, ovo je prilika. 

O.R:

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group