Off Road 300SE na prodaju

Saudijski automobili su uvek bili posebni, jer su Saudijci "podizali" razne modele tokom godina, pa je tako nastao i ovaj 1991. Mercedes 300SE...

 

W126 model je uvoz iz Japana sa 175 503km na satu, a fotografije pokazuju da je u pitanju automobil koji je dobro održavan tokom godina. Ono što je posebno interesantno je da automobil i dalje izgleda fabrički uprkos ogromnim gumama i rastojanju od zemlje. 

Nažalost nema detlaja o tome šta je tačno urađeno sa suspenzijom, kao ni istorijat vozila, ali ono što se vidi je da ova žuta svetla odlično izgledaju na ovom autu. Enterijer je u odličnom stanju, a većina će se iznenaditi time što nije kožan. 

Pokreće ga M103 3.0 motor koji daje 188ks, a ovaj W126 vas neće ostaviti bez daha kada je u pitanju ubrzanje u ravnoj liniji. U pitanju je automobil za pustinju, verovatno najbolji mogući način da pređete određeno rastojanje preko peska. 

Automobil se nalazi u gradu Sharjah, u Emiratima, a prodavac traži oko 12 000 dolara za njega.

O.R.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group