Nešto unikatno za vašu garažu

Više slika

Više slika

Želite li da parkirate nešto unikatno u svoju garažu? Pogledajte ovaj klasik Mercedes iz 1952. godine, model Mercedes 220 Cabriolet A, koji je jedan od 1278 primeraka napravljenih...

 

Ovaj klasični kabriolet je transformisao umetnik Hiro Yamagata, kao deo svoje "Earthly Paradise" serije. Dekorisan je cvećem i leptirima u svakoj boji duge, kao omaž Beatnik eri koja je počela 1995. godine u Los Anđelesu i putovala po evropskim muzejima tokom 1997.

Kada je vraćen u Ameriku, našao je put to kolekcije Vincenta Mandzaka. Ovaj gospodine je poznatiji kao "Vinnie the Car Guy", i bio je ikona Južne Kalifornije i njene automobilske scene, a radio je i kao specijalista za automobile u RM Sotheby.

S obzirom na to, nekako je očekivano da ista kuća sada nudi ovaj automobila na prodaju, ovaj put bez rezerve, na aukciji koja će se održati u Montereyu u Kaliforniji, sledećeg meseca, tokom Pebble Beach događaja. Pogledajte galeriju fotografija ovog automobila koju je napravila Karissa Hosek za Sothesby. 

O.R:

 

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group