Na prodaju unikatni W124 500E

Jedno od najunikatnijih vozila ikada koje je napravio Mercedes se pojavilo na tržištu...

 

W124 500E je proizvod saradnje između Mercedesa i Porschea, a krajnji rezultat je jedan od najboljih modela koje je Mercedes napravio devedesetih godina. Ovaj specifični primerak je jedan od 1528 primeraka koji su uvezeni u Ameriku od 1992. do 1994. 

Prodavac kaže da je automobil u idealnom mehaničkom stanju, sa detaljnom istorijom održavanja od same kupovine. Automobil izgleda više nego odlično, iako na satu ima 159 000 milja, ali ovi automobili i motori su poznati po izdržljivosti pogotovu ako se održavaju kako treba. 

Jedine promene u odnosu na original su iPod konektor koji je ugradio Becker, kao i kit za radar detektor, koji se ne prodaje uz automobil. 

Prodavac, koji je ozbiljan kolekcionar automobila traži 23 500 dolara što ne zvuči kao puno, kada se uzme u obzir retkost ovog automobila, kao i koliko je to specijalan model. Zajedno sa 326ks 5.0 V8 motorom, izdržljivošću tenka i visokim kvalitetom i imate pobednika. 

O.R.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group