Lykan Hypersport na prodaju!

Ovo je verovatno jedin šansa koju ćete imati da ponovite čuvenu scenu iz poslednjeg nastavka filma Fast and Furious, sa skakanjem iz zgrade...

 

Prvi uslov koji treba da ispunite je da ste milijarder, pošto će vam trebati dva solitera. Predlažemo da zgrade budu prazne za svaki slučaj, ako ne ocenite dobro gde ćete sleteti. Lokaciju izaberite sami. 

Ako uspete to da izvedete, imaćete ne mali problem da pronađete odgovarajući model, tj Lykan Hypersport. Biće napravljeno samo 7 primeraka ukupno, tako da je verovatno lakše naći solitere.

Na sreću svih koji ovo planiraju, jedan je upravo ponuđen na prodaju preko "All Ain Class Motors" distributera iz Dubai-a, koji se specijalizovao za egzotične automobile. 

U pitanju je 3,4 miliona dolara vredan hyper automobil sa srednje postavljenim 3.8 twin turbo motorom koji razvija 740ks i 960Nm. Ovo mu omogućava da ubrza od 0 do 100km/h za 2,8 sekundi i da postigne maksimalnu brzinu od 385km/h. 

Motor je derivat koji se koristi RUF u svom CTR3 modelu. Ovo znači da je tu i PDK prenos sa duplim kvačilom da pomogne motoru da svu tu snagu iskorsiti na pravi način.

Automobil doalzi i sa 420 dijamanata koji su postavljeni u LED svetla, na titanijumski deo, dok je ceo automobil presvučen karbonom. 

O.R.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group