LaFerrari na prodaju

Veoma je teško da se domognete ograničene serije Ferrarijevog modela LaFerrari...

 

Ferrarijev poslednji model, kao i svi pre njega, su rezervisani samo za ekskluzivne kupce. Potencijalnih 499 kupaca mora da ispuni određene kriterijume, kao i da potpišu ugovor koji im onemogućava da pozajme automobil trećem licu i testerima, što sprečava da zarade na njemu čim ga kupe. 

Sa druge strane, takve mušterije se lako zadovolje određenim automobilom, pa ne mare mnogo o Ferrarijevim propisima. Kada želite ovakav automobil, to što ćete potrošiti koji milion preko, nije problem. 

NA Naples Motorsports se pojavio jedan primerak sa neverovatnom cenom od 5 000 000 dolara. To je 4 puta skuplje od cene novog primerka, a jedini je primerak na prodaju u Americi. 

Na satu ima 325 kilometara, motor je isti hibridni V12 pogon, sa kombinovanom snagom od 963ks i 900Nm obertnog momenta, ali sve to ne opravdava ovakvu cenu. 

Ko se odluči da kupi ovaj automobil, sigurno neće izgubiti novac vremenom, i za 10 godina ovaj auto će vredeti duplo više. Uzmite Enzo za primer, krenuo je sa cenom od 650 000 dolara 2003. godine, a sada se prodaje i za 1 800 000, što je prosečna cena. Neki primerci su dostigli cene i od 2,5 miliona. 

O.R:

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group