Kupite 2006 BMW M3 CS

Adrenalinski udar koji dobijete vožnjom 10 godina starog BMWa M3 sa mnogo konja, je najbolja moguća terapija za svakog ljubitelja automobila...

 

Stvari postaju još bolje ako nije u pitanju prosečni E46 M3, već CS, ili Competitive paket, koji je nastavio GTR i CSL kao finalna verzija u E46 generaciji.

U poređenju sa normalnim M3 modelom, dodao je sportske opruge i amortizere, CSL delove, kao što su kočnice, aluminijumski detalji, a tu su i 19oinčne BBS felne i Alcantara enterijer. 

Napravljen je 2006. godine, a ovaj M3 je jedan od 275 primeraka sa volanom na desnoj strani, koji su isporučeni u Veliku Britaniju, a do sada je imao tri vlasnika. Dolazi u Silver Grey boji sa crnim enterijerom, a tu su i dodaci kao što su ksenoni, navigacija, automatska klima, CD plejer i druge opcije. 

Dobićete ga uz detaljnu servisnu istoriju, a na satu je oko 33 000 kilometara. Aukcija za ovo vozilo će biti aktivna na Silverstone Auctions, 30. jula, a cena koja se očekuje je preko 30 000€.

O.R:

 

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group