Kabriolet princeze Dijane na prodaju

Više slika

Više slika

Jedna od pet najuticajnijih žena u 20om veku i u jednom trenutku, najfotografisanija osoba na planeti, Lady Diana, je uživala u svojim automobilima, među kojima je bio i ovaj Audi...

 

Dopremljen je kao nov iz salona Dovercourt, a prvi put je registrovan 7. marta 1994. godine, u boji Gomera Pearl. Dolazi sa Parchment kožom unutra, kao i krem patosnicama. Ispod haube je 2.3 motor sa pet cilindara, koji je povezan na automatski prenos. 

S njim je prešla 6 437 kilometara, a onda je Audi vraćen u Dovercourt, odakle ga je nekoliko meseci kasnije kupio Ian Campbell Dale, politički komentator, producent i pisac, koji ga je održao u savršenom stanju. Nekoliko godina kasnije, stigao je i do trećeg vlasnika, koji ga je zadržao sve do 2013. godine. 

Danas, 21u godinu od kada ga je koristila Diana, ostao je u savršenom stanju, koje podržava servisna istorija, a na satu piše 34 459 kilometara. Za skeptike će se na aukciji u Silverstone naći i fotografije Diane u ovom automobilu, koji bi trebao da postigne cenu između 60 000 i 75 000 dolara. 

O.R:

 

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group