Bugatti Veyron Super Sport na prodaju

Više slika

Više slika

Unikatni Bugatti Veyron Super Sport je trenutno na prodaju u Seven Car Lounge u Saudijskoj Arabiji, a sa folijom u koju je uvijen, definitivno ostavlja utisak...

 

Model iz 2014. godine se prodaje za 2.9 miliona €, i jedan je od 45 napravljenih primeraka. Veyron Super Sport ne samo da je najbrži proizvodni model na svetu, već je poslednja varijanta ovog automobila sa tvrdim krovom koja je napravljena. 

Folija koja je na automobilu kombinuje hrom, crnu, belu, srebrnu i svetlo narandžastu boju u dizajnu koji naglašava obline francuskog automobila. Neke kupce će sigurno odbiti od ovog automobila, ali ono što je dobra strana je da se folije lako uklanjaju. 

Snaga dolazi iz 8.0 W16 motora koji daje neverovatnih 1200ks, što mu pomaže da ubrza do rekordnih 431,072km/h. Bugatti Chiron je jači i obećavaju da će biti i brži, ali novi rekord ćemo verovatno da sačekamo do 2018. godine, tako da će kupac ovog automobila voziti rekordera još barem 18 meseci. 

O.R:

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group