BMW M3 E30 - klasik koji je večan

Više slika

Više slika

Ne postoji mnogo modela iz serije 3 koji mogu da privuku pažnju kao M3 E30, dok su mnogi njihovi modeli i dalje u jako dobrom stanju, gotovo 30. godina od njihovog rođenja.

Spreman da nastupi na događaju SilverstoneAuctions, 25. februara u Stonli parku i britanskom gradu Koventriju, procenjuje se da će ovaj model BMW M3 promeniti vlasnika za cifru između 30 i 35.000 funti, što je daleko više od originalne cene koja je u to vreme kada je automobil bio potpuno nov iznosila zavidnih 26.000 funti.

Originalno kupljen u Nemačkoj, automobil je zatim deceniju kasnije prebačen u Veliku Britaniju, gde je promenio pet različitih vlasnika, pre nego što je prodavac došao u njegov posed. Iz aukcijske kuće za model tvrde da je otkupljen od jednog irskog kolekcionara 2012. godine i da je od tada korišćen kao svakodnevno prevozno sredstvo, a na njegovom odometru se nalazi 180.000 pređenih kilometara.

U ponudi sa ovim klasičnim BMW M3 modelom, ali po drugačijem dogovoru, dolaze dva kompleta točkova, jedan od njih je kreirala kompanija Hartage i poseduju zimske gume, dok je drugi set marke Cecotto BBS. Dodatno, dostupan je i rezervni motor zajedno sa menjačem, koji takođe mogu biti uključeni, za određenu cifru, naravno. Uz ovaj model dolaze i personalizovane tablice koje su uključene u cenu.

Automobil ne samo da izgleda spremno za ulice, već je takođe i legalan za vožnju, a dolazi zajedno sa svežom registracijom i obavljenim tehničkim pregledom.

N.Đ.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group