BMW M3 E30 - devedesete će večno živeti u nama

Više slika

Više slika

Naravno da ovaj autombil očekuje da ga izvedete u bioskop i platite večeru pre nego što vas pusti unutra, ali ipak, ovaj klasični BMW M3 obećava da ćete biti u krevetu do jutra...

Kuca SilverstoneAuctions zadužena je za prodaju primerka koji vidite, dok je aukcija zakazana za 13. maj. Ljudi zaduženi za aukciju procenjunjuju da će automobil biti prodat za cifru između 40 i 50.000 funti.

Proizveden 1990. godine, ovaj M3 je kao nov bio isporučivan predstavništvima u Minhenu, dok je potom transportovan širom Evrope, gde se slični primerci mogu pronaći do dana današnjeg.

Sa crvenim eksterijerom koji prekriva crnu kožu sedišta, ovaj posebni model je čistog izgleda koliko god je to moguće. Automobil poseduje manje od 80.000 pređenih kilometara na odometru i njegov vlasnik tvrdi da je savršeno održavan, dok je tokom njegove istorije vođena detaljna evidencija o servisima i redovnim tehničkim pregledima, kao i svim vrstama popravki, a sadrži originalne nemačke registarske dokumente i sve potrebne sertifikate.

Veoma primetne dorade ovog klasičnog BMW modela uključuju alu felne od 16 inča, obmotane u nove Toyo gume, sa novim oznakama, zajedno sa originalnim Bavaria ozvučenjem.

N.Đ.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group