BMW 507 - istorijska ikona automobilizma

Više slika

Više slika

BMW 507 je jedna od najvećih ikona duge istorije ovog brenda, a prilika za kupovinu ovih modela nema tako mnogo…

Zapravo, BMW je proizveo samo 252 primerka 507 modela, a ovaj o kom sad govorimo, sa brojem šasije 70044, je u potpunosti originalan i netaknut, sa 73.000 km na odometru. Ispod haube, u njemu živi V8 motor sa 3.2 litre i 150 ks, koji je matiran na četvorostepeni ručni menjač.

Ovaj automobil je originalno dobio Papyros belu boju sa crvenim kožnim enterijerom, pre nego što ga je njegov treći vlasnik prefarbao morski zelenom nijansom. Ovaj vlasnik je brinuo o 507 tokom više od pet decenija.

Isti čovek se pobrinuo da ovaj model uvek bude dobro održavan, smešten u pogodni prostor i vožen samo i isključivo tokom letnjih meseci. Trenutni vlasnik instalirao je set prednjih diskova kočnica za bolje performanse, dok su originalni delovi takođe deo prodajnog ugovora, kao i ogirignalni paket alata, vlasničko uputstvo, brošura i sertifikat iz kompanije BMW.

Ovaj BMW 507 će biti ponuđen na prodaju tokom RM Auctions Villa Erba događaja 27. maja, sa procenjenom cenom između 1.7 i 2 miliona evra. 

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group