Besprekorni polovni McLaren F1 - kao nov

Više slika

Više slika

Koliko često možete očekivati priliku da kupite vrhunski McLaren automobil, po “sniženoj” ceni?

A posebno, ako govorimo o retkim modelima, koji se više ne proizvode. Pa, jedna prilika se upravo sada ukazala, i vredi je iskoristiti, ako imate dovoljno duboke džepove. Za sumu, koja će ići u rasponu od 10 do 12 miliona evra, možete kupiti McLaren F1, koji potiče iz McLaren Special Operations Heritage divizije. Ono što ga čini posebnim i toliko skupim je činjenica da je on savršeno i besprekorno očuvan, a prešao je samo 4.505 km. Dakle, kao nov.

Takođe, on je deo ograničene serije modela, koja se više ne proizvodi. Njegov broj šasije je 69, a on je šezdeseti automobil koji je McLaren brend proizveo u F1 Woking fabrici, pre nego što je proizvodnja ovog modela stala, davne 1998.godine. Njegovo telo je Carbon crne boje, koja mu daje dodatnu oštrinu u izgledu, koja svakako odgovara McLaren modelima. Ima magnezijumske točkove od sedamnaest inča, kao i crveno-crne navlake na sedištima, napravljene od kože vrhunskog kvaliteta.

Zvaničnici iz McLaren Special Operations Heritage divizije objavili su da je ovaj neverovatno očuvani automobil registrovan u Ujedinjenom Kraljevstvu. On dolazi sa punom opremom – tu su prtljag, Facom titanijumski alat, sve knjige i prateća literatura. Takođe, ako ga kupite, dobićete i časovnik, F1 model ograničenog izdanja.

Iako se procenjuje da će ovaj automobil dostići veoma visoku cenu koju smo već naveli, jer je slični besprekorni F1 model prošle godine prodat po ceni od deset miliona evra, iz McLarena ne žele da objave svoju cenu bilo kome, osim ozbiljnim, potencijalnim kupcima. Tržišna cena ovakvih modela je dodatno porasla od prošle godine, pa stručnjaci automobilske industrije samo predviđaju da će se cena zaustaviti negde oko sume od dvanaest miliona evra.

N.Đ.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group