Baur BMW 318i na prodaju

Više slika

Više slika

Većini vas ime Baur neće mnogo značiti, ali ova nemačka kompanija već decenijama konvertuje BMW automobile u kabriolete...

 

Tokom godina, ova kompanija je imala nekoliko projekata koji su se bazirali na Mercedesovim i Opelovim modelima, ali jedno od najređih vozila kojim su se bavili je BMW 318io TC4, koji je pravljen samo za evropsko tržište. 

Zadržali su veći deo originalnog E36 automobila u sedan verziji, a napravili su svoju verziju krova, koji se otvara iz dva dela, a pošto je bio u suštini konkurencija modelu serije 3 kabriolet sa dvoje vrata, koji je očigledno bio daleko popularniji od njihove verzije, Baur je brzo prekinuo proizvodnju ovog modela, nakon što su napravili samo 311 primeraka. 

Ovaj ne napravljen 1993. godine i veruje se da je jedini primerak koji je stigao do Amerike, a sada je na prodaju na sajtu eBay, gde je trenutno ponuđeno za njega 29 puta, a trenutna cena je 5 350 dolara. Ne zna se mnogo o prethodnim vlasnicima, niti o servisima i održavanju, ali je prodavac otovoren za test vožnje i inspekcije, a kaže da je na satu 182 215 kilometara.

O.R.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group