Želite li BMW iz "Povratka u budućnost'?

Godina 2015. je skoro gotova, a i dalje ne možemo da kupimo Hoverboard, niti Nike patike koje se same zavezuju, ali zato možete da kupite BMW 633i koji je vozio Griff Tannen...

 

Ako se ne sećate Griffa, u pitanju je nasilnik iz drugog dela filma, koji je vozio odvratni modifikovani BMW iz 1976. godine, serije 6. 

BMW je sada na prodaju i izgleda podjednako odvratno kao i u filmu. tokom snimanja ovaj automobil uopšte nije bio u upotrebnom stanju, pošto je produkciji trebalo jeftino rešenje koje bi mogli da pretvore u spaceshuttle budućnosti i naišli su na ovaj automobil. 

Ipak, jedan od kolekcionara stvari iz ovog filma je uradio kompletnu restauraciju ovog automobila, sa novom bojom enterijera i eksterijera 2004. godine. ČAk se potrudio da napravi delove koji su nedostajali, a takođe je automobil sada i pokretljiv, mada ne preporučuejmo da se vozi preko 60 na sat. 

Pored automobila, za cenu od 10 000 dolara, na sajtu icollector.com, dobijate i kalupe za sve dodatne delove na automobilu, vebsajt kao i Facebook stranicu ovog automobila. Tu su i kalupi za Citroen Taxi Light koji se takođe pojavio u filmu. 

Dolazi i sa orginalnim polomljenim zadnjim svetlom, što ste mogli da vidite u filmu, a ako vas to ne natera da kupite ovaj automobil, ništa neće. Još jedan detalj, ta svetla ionako ne rade, pošto su sa BMWa serije 3 iz 1983. godine. 

Automobil je prešao 119 000 kilometara. 

O.R:

 

 

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group