Šta biste izabrali: DeTomaso Pantera ili SEMA Showstopper

DeTomaso Pantera iz 1970. je automobil za koji svi znaju, mogu da vam objasne kako izgleda, većina će znati da je unutra Fordov V8 i da ima italijanske korene, ali retko ko je imao šansu da je provoza...

 

Matt Farah na početku videa objašnjava šta je očekivao od Pantere, a slično bismo i mi očekivali. Ipak, otkrio je da Pantera, ako se kvalitetno obnovi, ponegde i unapredi, je stvarno automobil za uživanje. Klasik koji ne bi trebao da sedi u garaži i da bude za pokazivanje, već na putu. Automobil koji ćete videti je u potpunosti obnovljen, a posebna pažnja je posvećena enterijeru, što ćete moći i sami da primetite. 

Drugi automobil u videu je Pantera iz istog perioda, osim što ova nije mogla da se spasi. Zahtevala je previše rada i na kraju je bilo lakše da se naprave novi delovi karoserije, koji nisu urađeni identično originalu, a takođe je enterijer odradio niko drugi već proizvođač patika - Nike. 

Ringbrothers su se dala u ovaj poduhvat da naprave modernu Panteru i ovaj žuti automobil je rezultat. Promene su opsežne a jedini deo automobila koji je u potpusnosti original, je krov. 

O.R.

 

 

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group