1967 Camaro SS iz Transformersa na prodaju

Originalni 1967 Chevrolet Camaro iz Transformersa : Age of Extinction će biti ponuđen na aukciji koju organizuje Barrett Jackson u Scottsdale, kasnije ovog meseca...

 

Automobil se pojavljuje u prvoj polovini franšize kao Bumblebee pre nego što ga zameni Camaro SS koncept koji je razvijen baš za sam film. 

Od kada je završeno snimanje četvrtog dela ovog filma, režiser Michael Bay je preuzeo vlasništvo nad njim .

Camaro se značajno razlikuje od drugih modela sa kraja 1960ih, zbog nekoliko vizuelnih modifikacija. Prvo što ćete primetiti je široki body kit sa velikim lukovima iznad točkova i prednjim spliterom. Tu su i široke gume i točkovi, kao i više mat žutih detalja, Transformers grafike i detalji, a tu je i zadnji spojler. 

Ispod haube je atmosferski Chevrolet V8, dok specijalne komponentne, kao što su kočnice, dolaze iz Willwooda, kao i moderan sistem suspenzije. 

Većina automobila koji se pojavljuju u filmovima dolaze sa lošim enterijerom, a ovaj sa prelepim crnim, sa kožnim detaljima i belim šavovima, kao i ojačanjima šasije. Automobil neće imati rezervnu cenu na aukciji. 

O.r:

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group