1964 Morris Mini Cooper na prodaju

Mini sa malom kilometražom i u odličnom stanju odlazi na aukciju, pa možete da se ponovite ovim legendarnim modelom....

 

Tokom godina, neki primerci su voženi u reliju, nekima su menjali izgled i performanse, a samo par njih je ostalo vlasnicima koji su o njima pazili kao o deci. 

Napravljen 1964. godine, ovaj primerak je napravljen za Britansko tržište i isporučen u Coventry 5. novembra iste godine. 15 godina kasnije, prethodni vlasnik ga je otkrio tokom putovanja na farmi u Kentu i kupio ga. Popravio ga je, ofarbao u originalnu boju, kombinaciju Tweed Grey i English White. 

Automobil ima standardne specifikacije i iako je star 52 godine, zadržao je originalni enterijer, osim volana. Točkovi su skoro obnovljeni, a sređene su i kočnice i hromirani detalji. Automobil je prema prodavcu u odlično mehaničkom stanju i savršen za vožnju. Dolazi sa punom servisnom istorijom, novim akumulatorom. 

Na satu ima samo 32 242 kilometara, a na aukciji će se pojaviti 30. jula, a Silverstone Auctions očekuje da promeni vlasnika za procenjenu cenu od skoro 25 000€. 

O.R.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group