1 milion za M1

BMW je napravio sam tri M1 superautomobila u Polaris srebrnoj boji, prema specijalnoj porudžbini, a jedan od njih je od skora na prodaju...

 

Sa brojem VIN 4301424, ovaj automobil je isporučen u Francuskoj kao nov, u martu 1981. godine. Od druga dva M1 modela koji su ofarbani u Polaris srebrno, jedan je bio prototip automobil, a drugi je napravljen specijalno za Bernia Ecclestone-a, što znači da je ovo verovatno jedina prilika da dođete do BMW M1 modela u Polaris srebrnoj boji. 

Tu su i ostali detalji : automobil je prešao samo 17 500 kilometara od kada je napravljen i u odličnom je stanju, sa prelepim originalnim enterijerom. Prodavac, Mint Classic GmbH iz Munstera u Nemačkoj, kaže da je u pitanju "verovatno najspecijalniji BMW M1 model na tržištu u poslednje vreme". Fotografije sigurno potvrđuju ovu tvrdnju, pošto automobil izgelda kao da nikada nije vožen. 

Stigli smo do teško dela, a to je cena. Prodavac traži 965 000 dolara, za ovaj retki BMW super automobil, što ga čini najskupljim M1 modelom za koji smo do sada čuli.

O.R:

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group