Zvučnici za ljubitelje automobila

Ako tražite zvučnik koji će vas pored svog vrhunskog zvuka oduševiti i neverovatnim izgledom, onda je ovo stvar za vas...


Evo gedžeta koji će se svideti ljubiteljima autombila i tehnike. U pitanju je iXOOST zvučnik koji je napravljen od trkačkih izduvnih grana. Kombinacija automobilskih komponenti i ljubavi prema muzici i mehanici doprinela je da se kreira ovaj neverovatni zvučnik koji zaista impresionira.

Ovo je remek delo koje će vam aktivirati sva čula pre nego što pritisnete dugme „play“. Otvori na izduvnim grama služe kao rezonantne kutije i zvuk koji dolazi iz ovog zvučnika je zaista impresivan, veoma je čist i nudi mogućnost različitih podešavanja, pa ako ste zaluđenik za muziku, uz pomoć ekvilajzera ćete moći da napravite savršeno ozvučenje.

Prvenstveno je napravljen za povezivanje sa vašim Smart uređajima, pa na sebi sadrži postolje na koje možete staviti vaš telefon ili tablet. Povezivanje sa zvučnikom je vrlo jednostavno i može se vršiti preko kabla ili Bluetooth konekcije.

Ovaj zvučnik je dostupan u nekoliko verzija. Zvučnici se međusobno razlikuju po broju izduvnih grana, materijalima od kojih su napravljeni i kvalitetu zvuka koji proizvode.

Cena najjeftinijeg modela je 5000 evra, dok je najskuplji zvučnik procenjen na 8000 evra. Iako ovaj zvučnik fenomenalno zvuči i izgleda, priznajemo da je dosta skup, jer za ove pare možete kupiti nov automobil.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group