Tudor i Ducati

Ova dva brenda napravili su još jednu uspešnu saradnju i doneli nam spoj časovnika i dvotočkaša...


Tudor i Ducati su još 2011. godine napravili svoju prvu saradnju gde je Tudor svoj Fastrider časovnik spojio sa prelepim Ducati Diavel modelom. Ovoga puta, ova dva poznata brenda, odlučili su da ponovo sarađuju i izgleda da su ostavili u senci prethodne modele.

Za 2015. godinu, Tudor je kreirao Fastrider Chrono časovnik koji je uklopljen sa Ducati Scrambler modelima, koji potiču iz davne 1960. godine. Ducati je ove legendarne motore redizajnirao i prilagodio ih modernim vremenima, pa su oni savršeni spoj starog buntovničkog duha i moderne tehnologije.

Sat i motor su savršeno usklađeni tako da deluju kao dva partnera koji su spremni za svaku avanturu i akciju. Fastrider časovnik dolazi u 3 raličite boje (žuta, zelena i crvena) pa se sjajno može uklopiti sa bojama Ducatijevog dvotočkaša.

Cena ovog časovnika nije mala i iznosi 4.100 dolara. Ducati Scrambler se može poručiti u nekoliko cena, u zavisnosti od opreme, ali početna cena ovog Ducatijevog remek dela iznosi 8.495 dolara.

Ovo je definitivno spoj koji bi svaki muškarac poželeo.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group