Rolls Royce dodaci

Ako na svom tekućem ili štednom računu imate dovoljno novca, odnosno 320.000 evra za novi Rolls Royce Wraith, najmoćniji ikada kreiran, potreban vam je i odgovarajući set prtljaga…


Ne brinite, ne morate tražiti po gradu komplet kofera koji će se uklopiti sa vašim luksuznim Rolls automobilom – ova autokompanija skoro je predstavila prtljag, dizajniran da se idealno uklopi sa izgledom vašeg Rollsa, ali i veličinom njegovog prtljažnika. Sve što vam je potrebno je dodatnih 45.900 evra. Ovaj set dizajnirali su isti ljudi koji su udahnuli život ovom automobilu, sa Rolls Royce Wraith kolekcija sadrži jednostavni Garment Carrier kofer, tri Long Weekender torbe i dva mala Grand Tourer kofera.

Svaki od ovih komada prtljaga dizajniran je uz povratne informacije batlera iz najboljih svetskih hotela. Drške su dizajnirane tako da pružaju idealnu distribuciju težine, dok su nevidljivi šavovi inspirisani Rolls Royce volanima. Druge osobine ovog prtljaga su magnetni pojasevi, samo-ispravljajući točkovi sa duplim R amblemom, ramovi od karbona i Spirit of Ecstasy dekor.

Poput svih drugih Rolls Royce proizvoda, i ovaj set prtljaga može biti napravljen po meri, odnosno u skladu sa ukusom svog budućeg vlasnika. Koristi se ista tehnologija, kao za izradu Wraith kožnog enterijera.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group