Prvo pojavljivanje predsednika Francuske u novom Peugeot 5008 modelu

Više slika

Više slika

Na Dan Bastilje, francuski predsednik pojavio se po prvi put u javnost u novom modelu Peugeot 5008...

Ovaj događaj predstavljao je pravi ponos za 3.009 zaposlenih u fabrici u Renu i za sve timove ovog brenda koji su vredno radili na modelu Peugeot 5008, koji je izabran za predsedničku paradu na jedan od najvećih dana ove zemlje.

Najnoviji Peugeot 5008 terensko vozilo, lansirano je početkom juna u Francuskoj, a čitava linija kreirana je u fabrici u Renu i poseduje sve prednosti "French Origin Warranty” oznake, nagrađivane od strane Pro France asocijacije, prateći sve sertifikacione procedure nastale u odajama agencije Bureau Veritas.

Novi Peugeot 5008 pruža novu dimenziju terenskim vozilima, sa snažnim stilom, dizajniranim za ljude koji žele da se oslobode svih tradicionalnih merila. Predsednički automobil je nešto unikatnije vozilo sa posebno podešenim specifikacijama, koje se uklapaju sa svim zahtevima za većom sigurnosti.

Međutim, regularni model pruža obilje pogodnosti takođe, a sada svi kupci mogu uživati u Peugeot i-Cockpit® sistemu i visokotehnološkim karakteristikama koje ga okružuju. Najnovija digitalna kontrolna tabla meri 12,3 inča i seže u visini pogleda, dok su dostupne sve peronalizacije, zajedno sa monitorom osetljivim na dodir od 8", kompaktnim volanom sa integrisanim komandama i električnom ručicom automatskog menjača.

Izgled novog 5008 modela ujedno je elegantan i veoma robustan, i nastoji da impresionira svakoga na prvi pogled. Neverovatna silueta, krov u crnoj boji i finiši maske hladnjaka sa hromiranim akcentima, na veoma lep način naglašavaju snagu ovog automobila. Sada, svi korisnici Peugeot 5008 modela mogu koristiti sedam pojedinačnih sedišta, kako bi njihovo uživanje dobilo novu i komforniju dimenziju.

Enterijer ovog terenskog automobila krasi svetlost koja prolazi kroz panoramski krov i poseduje neverovatan akustični komfor koji predstavlja karakteristiku najboljih putničkih vozila i može učiniti da zaboravite da ste u automobilu, prilikom doživljaja slobode u novim avanturama.

N.Đ.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group