Najluksuzniji Apple sat

Kompanija Brikk predstavlja najluksuzniju verziju dugo očekivanog Apple sata…


Lux Watch, kako se ovaj model naziva, sada je dostupan za naručivanje, u verzijama od 24-karatnog žutog zlata, 18-karatnog pink zlata ili 950 platine. On predstavlja neuporedivu fuziju luksuza i modern tehnologije. Takođe, imate opciju odabira dve veličine za lice sata, 38 ili 42mm, pri čemu verzija od 42 mm košta malo vise i ima tri različite verzije: Standard, Deluxe i Omni.

Lux Watch Standard verzija dekorisana je jednim redom dijamanata koji teži 0.50 karata i ima kožni kaiš. Deluxe verzija ima dekor od dijamanata u težini od 2.3 karata u vise redova, dijamantsku dugmad i kožni kaiš sa dijamantskom kopčom. Naravno, ultimativna ekskluzivnost predstavljena je u Omni modelu koji je ceo dekorisan dijamantima i ima vise od 12 karata dijamanata na sebi.

Cene ovog modela idu od 7.495 dolara za Standard verziju, do 11.995 dolara za Deluxe i 69.995 dolara za Omni verziju. Svi modeli su zapakovani u aluminijumske kutije Zero Halliburton sa enterijerom od ugljeničnih vlakana. Svaki časovnik dolazi sa standardnim pratećim aksesoarima – uputstvo za upotrebu, sertifikat autentičnosti dekorisan dijamantima i ekskluzivna garancija u trajanju od godinu dana. 

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group