McLaren predstavlja dva izvanredna modela

Više slika

Više slika

Tokom ovogodišnjeg Chantilly Arts & Elegance Richard Mille okupljanja koje se održava 10. septembra, McLaren će se osloniti na Memphis Red 720S i Vega Blue 570S Spider modele kako bi zaintrigirali prisutnu publiku.

Ova godine, britanski proizvođač automobila ušao je u koaliciju sa kolumbijskim dizajnerom Haiderom Akermanom, radi kreiranja parade koncept automobila, u kojoj će Memphis Red 720S model posedovati Performance specifikacije.

U poređenju sa 650S modelom, koji je novi automobil zamenio, eksterijer i enterijer 720S jedinice dobili su redizajnirani izgled kreirajući superautomoibl koji ne izgleda kao ništa što smo videli pre toga. Ovaj automobil predstavlja glavnu temu rasprava i definitivno deli mišljenja automobilske javnosti, ali što ga duže posmatramo, sve nam se više sviđa.

Unutra, 720S koji vidite dolazi u crnoj, harisa crvenoj i karmin bojama finiša, vidljivih karbonskih vlakana i satenskih, dijamatnski sečenih, finiša točkova koji kompletiraju lagani izgled desetokrakih felni.

Memphis Red 720S će biti uparen sa monohromnim izgledom karoserijom koja takođe poseduje i različite detalje naramenica predstavljenih u Heider Akermanovoj kolekciji za jesen zimu 2017, a nastojaće da ponovi uspeh poslednje Pacific Blue MSO 570GT verzije, koja je posedovala sve prednosti saradnje kompanije McLaren i dizajnera Žan Pol Gotijea.

Ovaj automobil kreiran od strane inžinjerskih timova Special Operations segmenta predstavlja prvi McLaren sa evropskim specifikacijama i besprekornom pojavom. Njegov enterijer kreiran je od ugljeničnih vlakana finiširanih u bogatim nijansama, nasuprot regularnim satenskom tonu eksterijera.

Pored ovog 720S modela, McLaren će takođe predstaviti i poslednju Sport seriju koja dolazi u sa Luxury Edition Vega Blue 570S Spider, sa ekskluzivno lansiranom bojom kreiranom za ovaj automobil. Ove posebne specifikacije uključuju crni paladiumski krov, napa kožu u boji tana i srebrna kočiona klešta.

N.Đ.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group