Kupiš kuću, dobiješ Lamborghini

Ne, ovo nije šala, već realnost koja vas očekuje u Dubaiju…


S obzirom da je ovo nova prestonica luksuza, agenti koji se bave prodajom nekretnina, odlučili su da podignu svoju igru na novi nivo. Ako imate pozamašni račun u banci i želju za avanturom, želite kuću u egzotičnom delu sveta poput Dubaija, onda će vam ponude njihovih specijalizovanih agencija za trgovinu nekretninama biti veoma privlačne.

Ako kupite neku od njihovih vila, dobićete poseban poklon – ni manje ni više nego Lamborghini Huracan. Naravno, taj novi dom nikako neće biti jeftin, ali setite se da pričamo o Dubaiju. Samo Huracan košta oko 200.000 dolara. A koliko vam je novca potrebno za kvadratni metar u srcu Dubai Marine? Pa, verovatno sa mnogo više nula nego što možemo da zamislimo.

I to nije sve – ova agencija prodaje različite vrste nekretnina, od ekstra skupih do onih nešto “normalnijih”. Pored toga, za manje utrošenog novca ćete takođe dobiti poklon, ali ne Lamborghini. U pitanju je BMW serija 7 ili BMW X6. Ni to ne zvuči tako loše…

Ovo inače nije prvi put da trgovci nekretninama koriste trikove kako bi poboljšali svoju prodaju. Pre dve godine, penthaus u Dubaiju je prodavan, sa Lamborghini Aventador Roadsterom kao poklonom, a bile su tu i dve manje verzije sa BMW i Mini automobilima.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group