Kolekcija Floyda Mayweathera

Bokser Flojd Mejveder uživa da troši svoje bogatstvo, a njegova automobilska kolekcija to i pokazuje...


Flojd Mejveder je jedan od najbogatijih sportista i to on jasno pokazuje. On je jedan od onih sportista koji voli da se pohvali svojim bogatstvom, a njegovi statusi na društvenim mrežama to jasno govore. Ipak ne možemo ga kriviti, pretpostavljamo da bi smo se i mi počastili kada bi imali toliko bogatstvo.

Njegova borba protiv popularnog boksera Manija Pakijaa, donela mu je još veću slavu, jer je odlukom sudija postao pobednik ove borbe.

Iako poseduje dosta stvari na kojima mu zavidimo, nama se najviše svidela njegova automobilska kolekcija. Mejveder poseduje veliki broj automobila, a mi smo izdvojili 10 najboljih.

10. Rolls Royce Ghost

Automobil pravog džentlmena. Ovaj Rolls je jedan od mezimaca Mejvedera i on je često viđen za volanom ovog lepotana. Ovaj automobil u sebi sadrži masivni 6.6 litarski motor i razvija snagu od 562 konjske snage, a cena mu je takođe ekstremna i iznosi 250.000 dolara.

09. Lamborghini Murcielago

Nijedan zaljubljenik u automobile ne može da prođe pored Lamborghini-ja i da ne okrene glavu. Slično je i sa Mejvederom. On je jednostavno morao da ovaj automobil ubaci u kolekciju, a jasno nam je i zašto. Pokreće ga 6.5 litarski v12 motor koji razvija snagu od 650 konjskih snaga. Iako je sada već stariji model, on i dalje drži svoju cenu od 330.000 dolara.

08. Mercedes-Benz SLS AMG

SLS AMG model je jedan od onih koji mislite da ćete voziti samo u snovima. E pa, Mejveder poseduje i ovaj automobil. Remek delo od 563 konsjke snage zaista izgleda sjajno, zbog čega ga Mejveder toliko i voli. On se pridružio klubu Rodžera Federera, Kristijana Ronalda, Džej Lenoa i drugih koji takođe poseduju ovaj automobil.

07. Još jedan Rolls Royce Phantom

Zašto jedan kad može dva. Mejvederu nije bio dovoljan jedan Rolls Royce, pa je kupio stilizovano izdanje Phantom-a, koji košta 410.000 dolara.  Pored toga što je neverovanto luksuzan i kategorisan kao limuzina, ovaj automobil dostiže brzinu od 0-100 km/h za 5 sekundi.

06. Bentley Mulsanne

Elegantan stil Mejveder savršeno kombinuje sa svojim Bentley-em. Kada mu dosadi Rolls, onda uskače u Bentley koji je isto toliko atraktivan, luksuzan i brz.  Početna cena ovog automobila je 300.000 dolara, ali pošto ga je Mejveder dosta modifikovao, on vredi mnogo više.

05. McLaren 650S

Jedan od najboljih superautomobila svih vremena takođe se nalazi u garaži popularnog boksera. Mejveder je ljubitelj brzine, a ovaj automobil mu to može pružiti jer brzinu od 0-100 km/h postiže za munjevite 3 sekunde.

04. Lamborghini Aventador

Kada je predstavljen 2011. godine, ovaj automobil je momentalno postao najpopularniji automobil. Mejveder je odlučio da svoju kolekciju ulepša i sa ovim superautomobilom koji košta 400.000 dolara.

03. Ferrari Enzo

Ferrari Enzo je dugo očekivani model koji je pokupio sve pozitivne kritike kada je predstavljen. Naravno, Ferrari ime govori sve. Ovaj automobil je prelep, a njegova najjača karakteristika jeste njegov motor koji prizvodi 650 konjskih snaga. Pošto je napravljen u samo 400 primeraka, ovaj Mejvederov primerak se procenjuje na 3.8 miliona dolara.

02. Bugatti Veyron Grand Sport

Flojd Mejveder poseduje nekoliko Buggati Veyron-a, ali mi smo se odlučili za Grand Sport verziju koja zaista obara s nogu. Ovo je jedan od najbržih automobila koji postoje i masivni 8.0 litarski motor proizvodi neverovatnih 1000 konjskih snaga. Maksimalna brzina je neverovatnih 408km/h.

01. Koenigsegg CCXR Trevita

Za ovaj “zverski” automobil, poznati bokser je platio neverovatnih 4.8 miliona dolara. Pošto Koenigsegg CCXR Trevita postoji u samo dva primerka na čitavom svetu, ne čudi nas što košta čitavo bogatstvo. Brzinu od d 0-100 km/h ovaj automobil postiže za munjevitih 2.9 sekundi, a maksimalna brzina koju može da ostvari je neverovatnih 400km/h.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group