Gresso najtanji Android

Prošle godine, proizvođač luksuznih mobilnih telefona iz Rusije, Gresso, predstavio je smartfon koji nosi naziv Radical…


Predstavljen je sa telom od titanijuma i dobrim tehničkim specifikacijama, ali naravno, u pogledu estetike, imalo je mesta za poboljšanja. Sada, Gresso predstavlja novi Regal R1 telefon, koji ne samo da ima mnogo bolje opcije od svog prethodnika – on ima značajno poboljšanu i unapređenu estetiku.

Još jednom, ovaj pametni uređaj napravljen je od titanijuma – za jedno kućište potrebno je osam sati rada. Proces koji se zove direkcionalno poliranje korišćen je prilikom izrade zadnjeg panela. Ovaj proces traje tri sada kako bi se dostigla idealna tekstura metala, koja ovaj panel čini laganim i u isto vreme veoma otpornim. Gresso logo se proizvodi dva sata, pre nego što prolazi kroz ručno poliranje.

Pored svog ekskluzivnog i luksuznog izgleda, Regal R1 model ima 1.5 GHz quad-core procesor, glavnu kameru od 13 Mpx i prednju kameru od 5 Mpx, 32 GB memorije i Android 4.2. Ovaj uređaj ima debljinu od samo 8.8 mm i zapravo je najtanji luksuzni smartfon na tržištu. Takođe, on ima i dugotrajni i otporni 1080p Gorilla Glass ekran od pet inča.

Ovaj telefon je predstavljen kao ograničeno izdanje od samo 999 komada i cena mu je 3.000 dolara.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group